Aktiviteter

På Yttervik kan du leie badstue, leie båt og teste fiskelykken. Vi har også kajakk og SUP for utleie til utforskning av nærområdet.

Her er det aktiviteter for hele familien; minigolf, trampoline, volleyballbane og lekeplass med lekeapparater for de yngste.

Og hvorfor ikke starte dagen med et morgenbad fra gjestebryggen?

Badstue:

Pust ut, ro ned og nyt! Vi ønsker deg velkommen til et friskt bad og en dampende sauna. Er du klar for å hoppe i det?

  1. Badstuen må bookes senest dagen i forkant.
  2. Når du booker badstuen har du hele badstuen til din disposisjon. Kapasiteten er fra 1-10 personer
  3. Badstua vil være åpen og ferdig oppfyrt når dere kommer. 
  4. All bading skjer på eget ansvar og stuping er forbudt.
  5. Aldersgrense. Vi har 18 års aldersgrense, barn kan være i følge med en voksen. 
  6. NB! Merk deg at tidspunktet for ditt opphold inkluderer tiden du bruker i garderoben før og etter.
Badstue
Båt

BÅTUTLEIE

 

Båtene ligger klare ved flytebryggen. Her kan du leie deg en båt og dra på fjorden for å fiske eller bare dra på båttur å oppleve Ranfjorden på egenhånd.

Vi har tilrettelagt med egen plass for sløying og har også plass for oppbevaring og frysing av fangst.  

Vi har 2 stk 13 fot plastbåter med 9.9 HK motor- og 1 stk robåt tilgjengelig for utleie.

SUP – Stand Up Paddle Board

Padling med SUP-board er en aktivitet som har vært populær i utlandet og som nå har tatt Norge med storm. SUP står for «Stand Up Paddle» og er en svært god aktivitet for å bedre balansen. På et SUP-board står du oppreist med bena fra hverandre med ansikt og kropp vendt fremover. Det er vanlig å starte på kne for å gjøre seg kjent med brettet før man reiser seg opp når man føler seg trygg. Bruk padleåren til å teste balansepunktet ditt. Bytt sider og prøv å gradvis padle fortere. Brettene er svært stødige og sjansen for å falle på sjøen er liten. Skulle uhellet skje er det lett å komme seg opp på brettet igjen siden det ligger lavt i vannet.

Vi har 2 stk brett tilgjengelig for utleie. 

sup
Kajakk

KAJAKK

Kajakkene våre er stabile og gir en god padleopplevelse for både nybegynneren og den mer erfarne padleren. Du behøver ikke våtkort for å leie av oss. Grunnen til dette er at mange foretrekker å ha testet kajakk før de prioriterer et kurs. Likevel vil vi sterkt oppfordre til å ta våtkort dersom dette er en aktivitet som frister til gjentakelse. For å leie kajakk hos oss må du bruke flytevest, være svømmedyktig, trygg i vann, og ha satt deg inn i hva som kreves av utstyr og forberedelser før en padletur. Som uerfaren kan det være vanskelig å komme seg opp i kajakken igjen etter en velt, vi anbefaler derfor å padle i nærheten av land for uerfarne.

Alt av nødvendig utstyr er inkl. i leien.

Vi har 3 stk kajakker tilgjengelig for utleie.